مدل کسب و کار DJI

مدل کسب و کار DJI - مدیران آینده

 

مدل کسب و کار DJI را می توان به عنوان فروش مستقیم به مصرف کننده (D2C) توصیف کرد، زیرا پهپادهای تولیدی خود را مستقیماً از طریق کانال های خود به مشتری می فروشد. در گذشته نه چندان دور، هواپیماهای بدون سرنشین، حداقل آنهایی که امروزه رایج هستند، به عنوان یک سرگرمی کنجکاوانه تلقی می شدند. در حال حاضر این دستگاه تکنولوژیک در سرتاسر دنیا در نسخه های بهتر، سریعتر، کوچکتر، ایمن تر و ارزانتر مورد استفاده قرار گرفته است.

 

مدل کسب و کار DJI - مدیران آینده

 

DJI (که مخفف Da-Jiang Innovations است) پیشگام این صنعت در دنیا است. این سازنده پهپاد در شنژن، “سیلیکون ولی” چین مستقر است و تقریباً 70 درصد از بازار هواپیماهای بدون سرنشین را در بر می گیرد که به DJI اجازه می دهد تا به طور پیوسته در تولید خود نوآوری کند.

 

تاریخچه مختصری از DJI

مانند بیشتر داستان های استارتاپی، تاریخچه DJI به اتاق خوابگاه دانشگاه بنیانگذار آن برمی گردد. فرانک وانگ در سال 2006، زمانی که در دانشگاه علم و فناوری هنگ کنگ تحصیل می کرد، اشتیاق خود را – که بعدها به امپراتوری آن تبدیل شد – توسعه داد. او پس از فارغ التحصیلی، با سرمایه باقی مانده بورسیه خود، استارتاپ را به شنژن منتقل کرد.

اولین پهپاد تجاری او، فانتوم 1، در سال 2013 عرضه شد. DJI با سرمایه گذاری سنگین در بخش های نرم افزاری و سخت افزاری، سیستم GPS پیشرفته و ایجاد سیستم انتقال Lightbridge خود، توانست محصولی سریع تر، بهتر و حتی ساده تر را در مقایسه با رقبای خود ارائه دهد. سیستم GPD آن در نهایت می تواند موقعیت دقیق پهپاد را در هوا تعیین کند و به خلبان کنترل بیشتری بدهد.

همچنین فناوری Lightbridge اجازه می دهد تا فیلم در فواصل طولانی ضبط شود و به نفع صنایع عکاسی و فیلمبرداری باشد. این فیلم را می توان به صورت زنده و با کیفیت HD از تلفن هوشمند دنبال کرد.

با سری فانتوم 2، DJI برد و عمر باتری را افزایش داد و از فرودهای مکرر اجتناب کرد. بعداً، سری Phantom 3 GLONASS، نسخه روسی GPS را ادغام کرد، که پهپادها را قادر می‌سازد به ماهواره‌های بیشتری متصل شوند و دقت موقعیت را بهبود بخشد. و همچنین اپلیکیشن DJI Go را معرفی کرد که دسترسی به تنظیمات دوربین و کنترل‌های پرواز پهپاد را فراهم می‌کرد.

فانتوم 4 به نوبه خود گیمبال جدیدی را معرفی کرد که از دوربین در دو طرف پشتیبانی می کرد و از پایداری بیشتر، ارائه فیلم های بدون لرزش و همچنین یک سیستم جلوگیری از موانع برای توقف پهپاد یا حرکت در اطراف اشیاء در مسیر خود اطمینان حاصل کرد. علاوه بر سری فانتوم، DJI همچنین Mavic Pro را ارائه کرد، یک پهپاد جمع‌وجور و کم حجم، که تبدیل به محبوب‌ترین پهپاد مصرف‌کننده در جهان شد و پس از آن، کوچک‌ترین پهپاد تاریخ، Spark 300 گرمی بود.

DJI در طول تاریخ خود پهپادهای نوآورانه‌ای را با برد، دوربین، عمر باتری، عملکرد پرواز و کنترل خلبان بهتر منتشر کرده است. آخرین نسخه آن Mavic Air بود، یک پهپاد قدرتمند و قابل دسترس مصرفی که موقعیت پیشرو خود را به عنوان یک امپراتوری مسلط در صنعت مستحکم می کرد.

 

چه کسی مالک DJI است؟

DJI متعلق به iFlight Technology Company Limited است و بنیانگذار آن وانگ تائو – که بیشتر به نام غربی آن، فرانک وانگ معروف است – به عنوان مدیر عامل شرکت فعالیت دارد.

 

بیانیه ماموریت DJI

برای اینکه یک شرکت فناوری باشید که به ارتقای پیشرفت بشر ادامه می دهد، باید پیشگام در عصر هوش فضایی باشید که اجازه می دهد زیبایی فناوری از تخیل فراتر رود، زیرا زندگی بدون تأمل و پیشرفت ارزش زیستن ندارد.

 

DJI چگونه درآمد کسب می کند؟

اول از همه ساخت هواپیماهای بدون سرنشین کار ساده ای نیست. در واقع نیازمند دانش و تسلط عمیق بر تولید است که شامل فرآیندهایی است که نیاز به انجام کار دقیق با دستگاه، مهندسی و ابزارآلات برتر دارد. DJI توانست با حفظ هزینه های پایین به سطح کیفی بالایی دست یابد، به ویژه به این دلیل که این شرکت توانسته است نیروی کار ماهر پیدا کند و از پلتفرم فناوری یکسان هم برای راهکارهای مصرف کننده و هم برای راهکارهای سازمانی استفاده نماید و در نتیجه راه اندازی ارزان تر و سریع تر را به همراه داشته باشد.

علاوه بر این، مهم است که تأکید کنیم که DJI در واقع بازار خود را به وجود آورده است، از آنجا که DJI همه ویژگی های راهکارهای خود را اینگونه توسعه داده است: مکانیسم های تثبیت کننده، سیستم های کنترل پرواز، موتورها، دوربین ها، نرم افزارها و غیره. صنایعی که هرگز از هواپیماهای بدون سرنشین استفاده نکرده اند – و شاید هرگز به انجام آن فکر نکرده اند – متوجه شدند که در واقع به آن راهکارهای کاملاً جدید نیاز دارند که حتی از آن خبر نداشته اند.

از جمله فیلمسازی، عکاسی، مردم شناسی، امداد و نجات، علوم نظامی، املاک و مستغلات، کشاورزی و جانورشناسی، اکنون می توانند کانون توجه خود را از راه دور بررسی و یا ثبت کنند. محدوده محصولات DJI شامل پهپادها، دوربین ها، تثبیت کننده های دوربین، گیمبال ها، لوازم جانبی، سیستم ها و نرم افزار می باشد. درآمد آن از تمام بازارهای جهان به دست می آید که 30 درصد از آسیا، 30 درصد از ایالات متحده آمریکا، 30 درصد از اروپا، و 10 درصد آخر از آمریکای لاتین و آفریقا است. در سال های اولیه، DJI شاهد افزایش فروش خود در حدود 3 یا 4 برابر در هر سال بود. فروش سالانه آن 3 میلیون دلار و ارزش آن بیش از 8 میلیارد دلار برآورد شده است.

 

بوم مدل کسب و کار DJI

مدل کسب و کار DJI را می توان در بوم مدل کسب و کار زیر توضیح داد:

 

مدل کسب و کار DJI - مدیران آینده

 

بخش های مشتریان در مدل کسب و کار DJI

بخش های مشتریان DJI عبارتند از:

  • مصرف کنندگان عمومی، سازمان های نظامی، متخصصان و کسب و کارها. تقریباً هر کسی که می خواهد از فواصل دور عکس یا فیلم ثبت و ضبط کند.

 

ارزش پیشنهادی در مدل کسب و کار DJI

ارزش پیشنهادی DJI عبارتند از:

  • ساخت و ارائه وسایل نقلیه هوایی منحصر به فرد، به منظور ارائه بهترین راهکارها در خصوص عملیات پهپاد.

 

دسترسی کامل به این محتوا برای اعضای حرفه ای و ویژه وبسایت مدیران آینده امکان پذیر می باشد.

اعضای حرفه ای و ویژه می توانند به محتوای اختصاصی تولید شده در وبسایت مدیران آینده دسترسی داشته باشند. 

برای آشنایی با خدمات مشترکین وب سایت مدیران آینده می توانید به اینجا کلیک کنید.

 

پیشنهاد برای مطالعه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
اسکرول به بالا