شریک تجاری منابع انسانی یک متخصص سطح بالا در منابع انسانی است که همچنین دانش کاملی از کسب و کار و صنعتی که در آن مشغول به کار است دارد. این سمت شغلی می تواند یک مسیر شغلی محبوب برای متخصصان منابع انسانی باشد که می خواهند حرفه خود را ارتقا دهند و حقوق بیشتری دریافت کنند. از آنجایی که یک شریک تجاری منابع انسانی معمولاً دانش فنی در مورد کسب و کار و تجربه گسترده در منابع انسانی دارد، برای موفقیت در مصاحبه های استخدامی بایستی بداند که چگونه تخصص خود را در مصاحبه به بهترین نحو به نمایش بگذارید.
در اینجا به مهمترین سوالات استخدامی شریک تجاری منابع انسانی و ساختار پاسخ دهی به آنها پرداخته شده است.
1. چقدر با شیوه های تجاری و استانداردهای صنعت آشنا هستید؟
یک مصاحبه کننده ممکن است این سوال را بپرسد تا از سطح دانش کسب و کاری یک نامزد مطلع شود. پاسخ دقیق به این می تواند برای مصاحبه کننده مهم باشد زیرا آنها معمولاً به افرادی نیاز دارند که آشنایی قوی با دنیای تجارت و رویه های آن صنعت بخصوص دارند. برای پاسخ به این سوال، میتوانید تأیید کنید که با شیوههای کسب و کاری آشنا هستید و هر گونه اعتبار خاصی را که ممکن است تخصص شما را نشان دهد، مانند تحصیلات، مدارک تخصصی و تجربیات مرتبط پیشین را برجسته کنید.
نمونه پاسخ: «من با شیوه های تجاری صنعت x بسیار آشنا هستم، زیرا در سه شرکت مختلف که در زمینه فروش تخصص دارند، در سمت های رهبری کار کرده ام. من همچنین دارای مدرک کارشناسی ارشد در مدیریت بازرگانی هستم که به من تخصص گسترده ای در مورد کسب و کار داده است.»
2. در کدامیک از فرایندهای منابع انسانی بیشترین تجربه را دارید؟
کارفرمایان می توانند این سوال را بپرسند تا میزان آشنایی یک کارجو با شیوه های رایج در منابع انسانی را بسنجند. از آنجایی که یک شریک تجاری منابع انسانی یک کارمند سطح بالا در این بخش است، کارفرمایان اغلب مطمئن می شوند که تخصص لازم را در مفاهیم مهم صنعت دارند. میتوانید با فهرست کردن فرایندهای منابع انسانی که در گذشته با موفقیت استفاده کردهاید به این سؤال پاسخ دهید.
نمونه پاسخ: «من تجربه گسترده ای در استفاده از فراینده ارزیابی عملکرد منابع انسانی برای اندازه گیری موفقیت و پیشرفت کارکنان را دارم، همچنین در جذب و استخدام و هزینه به ازای هر استخدام تجربیاتی داشته ام.»
3. نقش یک شریک تجاری منابع انسانی چیست؟
تیم استخدام می خواهد بداند که آیا شما از وظایف خود در صورت به دست آوردن شغل آگاه هستید یا خیر. در پاسخ خود، نقش شریک تجاری منابع انسانی را در حالی که آنها را با شغل مورد نظر هماهنگ می کنید برجسته کنید.
نمونه پاسخ: «وظایف شریک تجاری منابع انسانی شامل استخدام استعدادهای مناسب، همسو کردن کارکنان با اهداف تجاری، حمایت از توسعه کارکنان، افزایش عملکرد کارکنان، افزایش تلاشهای استخدامی، مدیریت مشاوران منابع انسانی، برنامهریزی ابتکارات استراتژیک منابع انسانی، برقراری ارتباط با انتظارات از نقشها است. حفظ روابط کارکنان، طراحی برنامههای جانشین پروری، بهروزرسانی سیاستها و آیین نامه ها، مدیریت دورههای کارآموزی، و نظارت بر طرحهای سلامت و تندرستی از دیگر وظایف این نقش است.»
4. محیط کاری ایده آل شما کدام است؟
این یک سوال متداول است که توسط مدیر استخدام پرسیده می شود تا مشخص کند آیا شما می توانید در محیط کاری آنها جا بیفتید یا نه. بهترین راه برای پاسخ به این سوال این است که نشان دهید خیلی سریع با یک محیط جدید سازگار می شوید.
نمونه پاسخ: «من دوست دارم در محیطی کار کنم که در آن افراد برای رسیدن به یک هدف واحد تلاش می کنند. من معتقدم که یک محیط کاری عالی، محیطی است که سایر همکاران مانع تلاش دیگری در انجام کارها نمی شوند، بلکه در جهت تیم سازی تلاش می کنند. من معتقدم که چنین محیطی را در این شرکت به دست خواهم آورد تا در صورت استخدام بتوانم در نقش هایم پیشرفت کنم.»
5. یک شریک تجاری منابع انسانی برای موفقیت به چه ویژگی هایی نیاز دارد؟
مصاحبه کننده این سوال را می پرسد تا بررسی کند که آیا شما با ویژگی هایی که باید به عنوان شریک تجاری منابع انسانی برای موفقیت در نقش های خود داشته باشید آشنا هستید یا خیر. بهترین رویکرد برای این سوال، توضیح چند ویژگی یک متخصص منابع انسانی در رابطه با آگهی شغلی است.
نمونه پاسخ: «به نظر من، گوش دادن فعال، حل مسئله، ایجاد رابطه، ارتباطات، مهارت های سازمانی و بین فردی آن چیزی است که ارزش این نقش را به همراه دارد. علاوه بر این، یک شریک تجاری منابع انسانی باید اخلاقی، بی طرف، عینی و مثبت اندیش باشد. همچنین داشتن تخصص و دانش از شیوه ها و قوانین کار مهم است.»
6. در طول آخرین نقش خود با چه چالش های عمده ای مواجه شدید؟ چگونه آنها را مدیریت کردید؟
با پرسیدن این سوال، مصاحبه کننده به دنبال این است که بفهمد آیا شما توانایی مقابله با چالش ها را دارید یا خیر. در حین پاسخ دادن به این سوال، تکنیک های حل مسئله خود را نشان دهید.
نمونه پاسخ: «زمانی که در این حرفه جدید بودم، نرخ هزینه مالی بالایی را در سازمان مشاهده کردم که تاثیر منفی بر رشد کسب و کار داشت. می دانستم چیزی اشتباه است و باید کاری می کردم. پس از انجام تحقیقاتی که به خوبی برنامه ریزی شده بود، متوجه شدم که مدیریت دقیقی بر روی هزینه های شعب سازمان در مناطق مختلف وجود ندارد. من یک فرآیند ساختیافته داخلی طراحی کردم که می توانست این معضل را حل کندو این اقدام به ما کمک کرد تا صرفه جویی هزینه ای چشم گیری داشته باشیم.»
7. لطفاً روش خود را برای پاسخ به تعارضات محل کار شرح دهید؟
این سوال می تواند به مصاحبه کننده در مورد توانایی یک نامزد در مدیریت تعارض در محل کار، که می تواند یک عنصر حیاتی در کار منابع انسانی باشد، بگوید. به خصوص در یک نقش سطح بالا، معمولاً برای یک شریک استراتژیک منابع انسانی مهم است که بداند چگونه چالش ها را حل کند و به کارکنان کمک کند تا به وظایف خود بازگردند. هنگام پاسخ دادن به این سؤال، می توانید به روشی که استفاده می کنید، اشاره نمایید و نمونه ای از تعارض محل کار را که در گذشته حل کرده اید، درج کنید.
نمونه پاسخ: «هر زمان که با یک درگیری در محل کار مواجه می شوم، اولین قدم من همیشه این است که به دقت به همه طرف های درگیر در یک زمان گوش کنم تا بتوانم درک کاملی از وضعیت به دست بیاورم. به عنوان مثال، در آخرین کار من، دو کارمند با هم اختلاف داشتند. در مورد اینکه چه کسی قرار بود تماس خاصی را با مشتری برقرار کند. پس از صحبت با هر یک از کارمندان، متوجه شدم که دلیل درگیری سوء تفاهم است، زیرا فقط یک کارمند ایمیل به روز رسانی دریافت کرده بود. من این اطلاعات را با هر دو طرف به اشتراک گذاشتم و درگیری حل شد.»
8. چگونه برنامه هایی را برای آموزش نیروهای جدید انتخاب می کنید؟
یک مصاحبه کننده ممکن است این سوال را بپرسد تا بینشی در مورد سبک مدیریت شرک استراتژ یک منابع انسانی یک نامزد کسب کند. از آنجایی که آموزش نیروهای جدید، کارکرد مشترک بخش منابع انسانی است، پاسخ یک نامزد به این سوال می تواند به نشان دادن میزان صلاحیت آنها کمک کند. برای پاسخ به این سوال، می توانید توضیح دهید که در یک برنامه آموزشی به دنبال چه ویژگی هایی هستید.
نمونه پاسخ: «من تجربه زیادی در رهبری جلسات آموزشی دارم و همیشه دوست دارم مدرس هایی را انتخاب کنم که از سبک داستان گویی استفاده می کنند و همه افراد درگیر را تشویق می کنند تا شرکت کنند. من احساس می کنم که تجربه عملی یکی از موثرترین اشکال آموزش است، بنابراین برنامه هایی در اولویت قرار دارند که اجازه می دهند شرکت کنندگان مطالب آموزش داده شده را اجرا کنند.»
دسترسی کامل به این محتوا برای اعضای حرفه ای و ویژه وبسایت مدیران آینده امکان پذیر می باشد.
اعضای حرفه ای و ویژه می توانند به محتوای اختصاصی تولید شده در وبسایت مدیران آینده دسترسی داشته باشند.
برای آشنایی با خدمات مشترکین وب سایت مدیران آینده می توانید به اینجا کلیک کنید.