مدل کسب و کار Affirm

مدل کسب و کار Affirm - مدیران آینده

 

مدل کسب و کار Affirm حاصل بینش و آگاهی بنیانگذار آن است، که در آینده، مشتریان تحت کنترل محصولات یا خدماتی قرار خواهند گرفت که یکجا سودمندی، راحتی و کارایی را ارائه می دهند.

 

مدل کسب و کار Affirm - مدیران آینده

 

اگر از لحاظ وضعیت مالی تحت فشار هستید، اما باید یک خرید اضطراری انجام دهید، می‌توانید با Affirm در هنگام پرداخت اعتبار بگیرید و بعداً بدون هیچ کارمزدی پرداخت کنید و از قبل هم بدانید که چقدر زمان نیاز است تا پرداخت شود.

 

مدل کسب و کار Affirm - مدیران آینده

 

تاریخچه مختصری از Affirm

سرویس Affirm در سال 2012 آغاز به کار کرد، زمانی که یکی از بنیانگذاران PayPal، مکس لِوچین، کارآفرین آمریکایی متولد اوکراین، همراه با سایر سرمایه گذاران، یک فین تک برای وام دادن به مشتریان ایجاد کردند، و روشی جدید برای خرید محصولات، بدون نیاز به صرف پول نقد راه اندازی نمودند.

ایده پشت این شرکت مطمئناً در آن زمان امیدوارکننده بود، اما شروع آن کمی با کندی همراه بود و پس از تأسیس، شرکت مدت زیادی طول کشید تا مجموعه معقولی از شرکا را جذب کند تا با آنها همکاری کند و خدمات خود را ارائه دهد.

در سال 2014، لِوچین اهداف شرکت را به طور کامل پذیرفت و مدیر عامل آن شد و شروع به یک طرح بازسازی برای سازماندهی مجدد مدیریت Affirm، همچنین یک کمپین تبلیغاتی برای اعلام آنها نمود و روی فناوری‌ها برای ارتقای سیستم‌های Affirm سرمایه‌گذاری کرد.

نتیجه این ابتکارات راه اندازی اولین اپلیکیشن آنها بود که مشتریان خود را قادر می ساخت از خدمات وام در خرده فروشی آنلاین استفاده کنند. راه اندازی آن موفقیت آمیز بود و توانست Affirm را در هر دو حوزه مالی و فناوری در کانون توجه قرار دهد، که منجر به مشارکت رسمی با Walmart، بزرگترین شرکت خرده فروشی ایالات متحده شد و گزینه پرداخت جدیدی را برای مشتریان Walmart فراهم کرد.

در سال 2020، پس از افزایش پایه مشارکت، این شرکت تصمیم به حرکت در بازار سهام گرفت و در نوامبر همان سال اعلام کرد که قصد دارد برای عرضه اولیه سهام (IPO) آماده شود. مذاکرات در سال 2021 به پایان رسید و در 13 ژانویه، Affirm برای اولین بار در فهرست NASDAQ قرار گرفت و حدود 1.2 میلیارد دلار با IPO خود جذب کرد.

 

مدل کسب و کار Affirm - مدیران آینده

 

پس از آن رویداد، شهرت Affirm حتی بیشتر شد، درست به اندازه تعداد شرکت هایی که می خواستند با آنها شراکت کنند. نتیجه رشد سریع درآمد و بهبود خدمات آنها باعث شد تا دفتر مرکزی آمازون با Affirm همکاری کند، که به شرکت لِوچین اجازه می دهد تا شریک انحصاری آمازون “اکنون بخرید، بعدا پرداخت کنید” باشد.

 

مدل کسب و کار Affirm - مدیران آینده

 

چه کسی مالک Affirm است؟

هلدینگ Affirm هنوز فعال است و متعلق به بنیانگذاران آن است. یکی از آنها، مکس لِوچین، در سال 2014 مدیر عامل شرکت شد و امروز در این سمت باقی مانده است.

 

بیانیه ماموریت Affirm

“به شیوه خود پرداخت کنید”

 

مدل کسب و کار Affirm - مدیران آینده

 

چگونه Affirm درآمد کسب می کند؟

Affirm پیشگام در وام هایی که در نقطه فروش (POS) عرضه می شوند، از طریق زنجیره ای از شرکا است که به مشتریان خود اجازه می دهند روش پرداخت را انتخاب کنند. این مدل جدید خرید در میان نسل های هزاره و Z بسیار محبوب است، زیرا آنها تمایل به درآمد و در نتیجه ثروت کمتر و دسترسی کمتری به کارت های اعتباری دارند.

درآمدهای شرکت از دو طریق حاصل می شود: اول، آنها برای هر وامی که مشتری از آنها می گیرد، سود دریافت می کنند، و همچنین هزینه معامله پردازش بین تاجر و مشتری را از تجار مطالبه می کنند.

Affirm به طور میانگین در هر تراکنش 18 درصد سود دریافت می کند، اگرچه این درصد از 0 تا 30 درصد متغیر است و بر اساس امتیاز مشتری و درآمد ماهانه آنها است؛ بنابراین افراد دارای وضعیت مالی خوب احتمالاً بهره کمتری می پردازند.

در مورد هزینه های تاجر، Affirm مبلغ دقیقی را که از هر تاجر دریافت می‌کند، اعلام نمی‌کند، اما حدود 2 و 4 درصد با نوسان ارزش، بسته به امتیاز پرداخت مشتری، تعداد محصولات خریداری‌شده، مبلغ صادر شده و ماهیت هر محصول تخمین زده می‌شود. وقتی زمان محاسبه هزینه فرا می رسد، تمام این اطلاعات نقش مهمی ایفا می کنند.

برای ارزیابی داده های هر مشتری، مربوط به توانایی مالی و سوابق بدهی آنها، Affirm از یک فناوری هوش مصنوعی کمک می گیرد که برنامه مشتریان را بررسی می کند و اطلاعات پرداخت های آنها را که در FICO موجود است جستجو می کند و آنها را با سایر داده های هزینه مقایسه می نماید.

این برای ایجاد یک پروفایل مجازی از هر فرد، حاوی تمام اطلاعات مورد نیاز برای نشان دادن چراغ سبز شرکت برای وام ضروری است. این پروتکل استاندارد شرکت است و در تمامی تراکنش ها از آن استفاده می شود.

 

مدل کسب و کار Affirm - مدیران آینده

 

بوم مدل کسب و کار Affirm

بیایید نگاهی به بوم مدل کسب و کار Affirm در زیر بیاندازیم تا مدل کسب و کار آنها را بهتر درک کنیم:

 

مدل کسب و کار Affirm - مدیران آینده

 

بخش های مشتریان در مدل کسب و کار Affirm

بخش های مشتریان Affirm عبارتند از:

  • تجار: شامل تاجرانی فعال در حوزه های تجارت الکترونیک، سوپرمارکت‌ها و شرکت‌های خرده‌فروشی است که به مشتریان خود گزینه POS (پایانه فروش) را برای پرداخت هزینه کالا و خدمات ارائه شده توسط آنها ارائه می‌دهند.
  • مصرف کنندگان: مشتریانی که از هر یک از فروشگاه ها یا وب سایت های شریک Affirm خرید می کنند.

 

ارزش پیشنهادی در مدل کسب و کار Affirm

ارزش پیشنهادی Affirm عبارتند از:

  • تجار: حتی اگر کارت اعتباری ندارید یا امتیاز پرداخت پایینی دارید، راهی آسان‌تر برای خرید کالا به مشتریان خود ارائه دهید.
  • مصرف کنندگان: بهترین گزینه را برای پرداخت هزینه کالاهای خود انتخاب کنید، این امکان را دارید که تعداد بسته ها و هزینه هر کدام را مشخص نمایید، و مدت زمانی که طول می کشد تا بدهی پرداخت شود را نیز تعیین نمایید.

 

دسترسی کامل به این محتوا برای اعضای حرفه ای و ویژه وبسایت مدیران آینده امکان پذیر می باشد.

اعضای حرفه ای و ویژه می توانند به محتوای اختصاصی تولید شده در وبسایت مدیران آینده دسترسی داشته باشند. 

برای آشنایی با خدمات مشترکین وب سایت مدیران آینده می توانید به اینجا کلیک کنید.

 

پیشنهاد برای مطالعه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
اسکرول به بالا