فضاهای کاری ما بخشی از زندگی روزمره ما را تشکیل می دهند، اما گاهی اوقات می توانند واقعاً گران باشند، به خصوص برای فریلنسرها یا کسانی که به تازگی کسب و کاری را راه اندازی کرده اند. مدل کسب و کار WeWork دقیقاً بر اساس این تقاضا ساخته شده است؛ این شرکت فضاهای کار اشتراکی را برای همکاری ارائه می دهد.
WeWork دفاتر فیزیکی و مجازی را برای کارآفرینان و شرکتها، در بخشها و حوزههای مختلف، از خدمات گرفته تا استارتاپها فراهم می کند. در حال حاضر، WeWork با بیش از 700 مکان در 150 شهر از 38 کشور در سراسر جهان فعالیت می کند و به یکی از بزرگترین زنجیره های تامین فضای کار اشتراکی در دنیا تبدیل شده است.
تاریخچه مختصری از WeWork
پایهگذاری WeWork توسط آدام نیومان و میگل مککلوی به سال 2008 بازمیگردد. نیومان قبلاً در نیروی دریایی و ارتش اسرائیل خدمت کرده بود و برای راه اندازی کسب و کار خود به آمریکا آمد. در شهر نیویورک، او معماری را با نام مککلوی ملاقات کرد که وی نیز میخواست شرکتی تأسیس کند، اما نمیدانست چگونه شروع کند.
هر دو در یک ساختمان با فضایی بزرگ زندگی می کردند و به این فکر افتادند که فضای خالی را به اشتراک بگذارند. برای این منظور، آنها GreenDesk را تأسیس کردند که راهکارهای همکاری سازگار با محیط زیست را برای کسب و کارهای کوچک و متخصصان مستقل در بروکلین ارائه می داد.
در سال 2010، GreenDesk فروخته شد و این دو نفر شروع به توسعه WeWork کردند که سال بعد به طور رسمی در منطقه SoHo راه اندازی شد. این شرکت خیلی سریع مورد توجه قرار گرفت، که امکان گسترش سریع را فراهم کرد. در سال 2014، WeWork به شهرهای دیگر ایالات متحده، در سال 2015 به اروپا، در سال 2016 به چین و هند و در سال 2017 به آمریکای لاتین گسترش یافت.
این رشد توجه سرمایه گذاران را به خود جلب کرد و تا به حال، WeWork با سرمایه گذاری های شرکت های برجسته مانند گلدمن ساکس، جی پی مورگان و شرکت مدیریت هاروارد، بیش از 1.43 میلیارد دلار در هفت دور تامین مالی جذب کرده است.
سهام شرکت WeWork در سال 2020 عرضه عمومی شد. امروزه ارزش آن 9 میلیارد دلار است.
بیانیه ماموریت WeWork
توانمندسازی دنیای فردا در کار
چگونه WeWork درآمد کسب می کند؟
WeWork چهار نوع عضویت دارد:
1. دسترسی همگانی
این ارزان ترین شکل عضویت است که مورد علاقه اکثر فریلنسرها و شاغلان مستقل است. به مراجعین میزهای زیادی در یک فضای کاری ارائه می شود تا محل کار خود را انتخاب نمایند. آنها می توانند ساعت ها و برنامه های خود را دنبال کنند.
2. میزهای اختصاصی
همانطور که از نامش پیداست، در این طرح، مراجعین میزهای اختصاصی خود را دارند که به کسب و کارشان اختصاص داده شده است و تا زمانی که طرح هنوز معتبر باشد، این میزها همیشه برای آنها رزرو می شود. این یک جایگزین خوب برای کسانی است که می خواهند گزینه پایدارتری داشته باشند، اما هنوز به فضای خصوصی نیاز ندارند.
3. دفاتر استاندارد
این بهترین گزینه برای تیم های کوچک کاری یا شاغلان مستقل است که به حریم خصوصی نیاز دارند. دفاتر را می توان به دلخواه مراجعه کننده تزئین کرد و معمولاً تا بیست نفر را در خود جای می دهد.
4. سوئیت اداری
سوئیت اداری برای حداکثر 100 نفر مناسب است، بنابراین برای کسب و کارهای بزرگتر که نمی خواهند یا نیازی به خرید فضا برای کار ندارند مناسب است. گزینه های مختلفی برای چیدمان وجود دارد و می توان محیط کار را سفارشی کرد، از جمله میزهای پذیرش، اتاق کنفرانس، دفاتر اجرایی و غیره.
5. دفتر در یک طبقه کامل
این همان مفهوم سوئیت اداری را دارد، اما در یک طبقه کامل خلاصه می شود. این بالاترین سطح انحصار و حریم خصوصی را با ورودی هایی نشان دار از برند خود، اتاق های کنفرانس، دفاتر اجرایی و غیره برای بیش از 100 کارمند ارائه می دهد.
بوم مدل کسب و کار WeWork
بیایید نگاهی به بوم مدل کسب و کار WeWork در زیر بیاندازیم:
بخش های مشتریان در مدل کسب و کار WeWork
بخش های مشتریان WeWork شامل موارد زیر است:
- افراد: فریلنسرها، متخصصان مستقل، کارآفرینان مستقل.
- شرکت ها: کسب و کارهای کوچک، متوسط، بزرگ، استارتاپ ها.
ارزش پیشنهادی در مدل کسب و کار WeWork
ارزش پیشنهادی WeWork شامل موارد زیر است:
- مدل قیمت گذاری انعطاف پذیر
- امکانات با کیفیت
- ارائه خدمات و امکانات رفاهی
- دسترسی بین المللی
- فضای جمعی
- فضاهای رویداد (Event)
- موقعیت مکانی عالی
- بدون هزینه های اولیه